- Sidste nyt

Der bliver desværre ikke Sankt Hans bål og Veteran weekend i år pga. corona. vi krydser fingre for at 2021 bliver et godt år hvor vi kan få gang i tingene igen. Vi har dog åben for gæster hver tirsdag og lørdag fra kl. 10 til 15. Her er I velkommen til at se hele udstillingen der efterhånden breder sig på omkring 700 m2. Der er rigtig meget at se, så velkommen.


Der er lavet en støttegruppe på Facebook der hedder "os der støtter Øster Han Herreds Egnssamling (Tranum Egnssamling)" Velkomsten lyder sådan.Velkommen til gruppen.
Gruppens formål er at hjælpe og støtte Øster Han Herreds Egnssamling i Tranum igennem 2020. Grundet Coronanedlukning af hele landet, har Egnssamlingen måttet aflyse alle indtægtsgivende arrangementer. Udgifterne til driften skal dog stadig betales (husleje/el-og vand- og varmeafgifter/skatter/forsikringer osv), så ethvert bidrag/donation vil hjælpe gevaldigt til at få huset godt igennem 2020.
Hvis I har lyst og mulighed kan I indbetale på MobilPaynr. 50
919127. Nummeret er Bodils (sekretær i Egnssamlingens bestyrelse) og beløbet kommer direkte til Egnssamlingen og ikke via gruppen her. Enhver donation (stor eller lille) er velkommen. Skriv "donation" hvis I sender et beløb afsted.
I kan også støtte ved at købe et medlemskort (50,- kr/person) til Egnssamlingen. Så ringer i bare til Bodil (nummeret er det samme 50919127)
På forhånd tak fordi I vil hælpe. 
🙏🏻❤️

Det ville betyde så meget hvis I vil støtte os.

Øster Han Herreds Egnssamling, 

Tranhøj 6, Tranum

indkalder til generalforsamling, 

Torsdag d. 12 marts 2020 kl 19

Dagsorden iflg. vedtægterne

Venlig hilsen bestyrelsen 

Nu er ferien forbi og vi skal i gang med at renovere landbrugsmaskinerne.

 
Panel titel

© 2020 Copyright

Antal besøg: 1690481

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Redigering

-0.090857982635498sekunder